1399/9/1 کشاورزی موسسه توسعه کسب وکار رویش کوثر
پرورش دام سبک توسط آقای علی دخمه فروزه یکی از طرحهایی است که نیاز به حمایت دارد. وی از اهالی روستای سادات محمودی است و سالیان زیادی است که قصد دارد تا علاوه بر کشاورزی، چند راس دام سبک نیز خریداری کرده و با پرورش آنها، نسبت به ایجاد یک درآمد جدید و بهبود وضعیت معیشتی خویش اقدام کند. حال این فرصت برای وی فراهم شده تا از طریق روناک، این مهم را به سرانجام برساند.
گالری تصاویر
ایده اصلی
در کشور وسیعی مانند ایران که تنوع جغرافیایی آن زیاد است، توده نژادهای بومی گوسفند کشور به دلایل محیطی و مدیریت خاصی که پرورش دهندگان اعمال داشته اند، بوجود آمده است. زیرا علاوه بر تفاوتی که در بین مناطق اقلیمی مختلف وجود دارد، در داخل هر ناحیه نیز تنوع زیاد است. به همین دلایل پرورش و نگهداری نژادهای مختلف گوسفند در هر منظقه متفاوت است. مهمترین نژاد های گوسفند کشور عبارتنداز: مغانی، لری بختیاری، لری، افشاری، شال، کردی ، سنگسری، عربی، بلوچی ، قره گل، تالشی، زل، دالاق، فراهانی ، مهربان، سنجابی و ... مناطق اقلیمی کشور به پنج طبقه زیر تقسیم بندی می شوند: الف- ناحیه خزری (مرطوب شمال): از آستارا تا گرگان و از کوههای البرز تا سواحل دریای خزر ب- ناحیه کوهستانی: شامل ارتفاعات آذربایجان (محل اتصال البرز و زاگرس)، کردستان،لرستان،خراسان و کرمان است. ج- ناحیه کوهپایه ای د- ناحیه جنوب: شامل سواحل دریای عمان، خلیج فارس و جلگه خوزستان ه- ناحیه مرکزی- شرقی: شامل دشت لوت، دشت کویر پرورش دام سبک در مقیاس خرد و روستایی طی مطالعات و بررسی های بعمل آمده بطور کلی سه سناریوی مختلف برای پرورش دام سبک در نظر گرفته شده است. 1 - پرورش دام بصورت پرواری 2 - پرورش دام بصورت داشتی 3 - پرورش دام بصورت داشتی-پرواری است
اندازه بازار
اندازه بازار چنین محصولی میتواند به میزان کل مصرف گوشت کشور باشد چرا صدها هزار تُن گوشت سالیانه در ایران مصرف میشود و قطعاً بخش ناچیزی از این حوزه را میتواند تامین نماید.
اندازه هدف
بازار هدف این طرح در شش ماه نخست، پرورش 3500 کیلوگرم گوشت در بازه 100 روزه است و در 100 روز دوم ، این عدد به 3500 کیلوگرم گوشت میرسد.
روش درآمد زایی
منبع اصلی درآمد این طرح، فروش دام به صورت زنده است و به همین دلیل، فروش بر مبنای وزن از محصول ، بر مبنای قیمت روز، روش درآمدزایی طرح است.
هزینه ها
هزینه های اصلی این طرح شامل موارد زیر خواهد بود: هزینه تامین 20 راس دام سبک و خوراک: 300.000.000 ریال
اطلاع رسانی
اطلاع رسانی در این طرح از طریق سایت روناک اینوست انجام می گیرد. همچنین علاقمندان می توانند با پیگیری اخبار شبکه های اجتماعی روناک، اطلاعات و ویدئوهای بیشتری را ملاحظه نمایند.
مزیت رقابتی
ایجاد یک کسبوکار جدید در خانه که افراد خانوار بدون نیاز به دانش و تخصص چندان بالایی بتوانند رآن مشارکت نمایند سبب میشود تا به عنوان یک مسیر درآمدی جدید برای خانوار روستایی محسوب شود. به همین دلیل در این طرح، هزینه های ایجاد محیط و نیز نیروی انسانی بسیار ناچیز است.
اطلاعات مالی
مبلغ نیاز به سرمایه : 30000000 تومان
میانگین هزینه های دوره : 4170000 تومان
میانگین درآمدهای دوره : 25200000 تومان
تصویر | نام و نام خانواگی | درصد سهامداری |
---|---|---|
![]() |
علی دخمه فروزه | 100 |