جستجوی پروژه در روناک

شما در حال مشاهده نسخه آزمایشی سامانه سرمایه گذاری جمعی روناک هستید
نسخه آزمایشی سامانه سرمایه گذاری جمعی روناک
طرح حمایتی
طرح حمایتی
10000000 تومان از 10000000 تومان جذب شده
100% سرمایه جذب شده
2 نفر
حامی
488 نفر
اشتراک گذاشته اند
0 نفر
دنبال کننده

مهلت سرمایه گذاری در این پروژه به پایان رسیده است

امتیاز این پروژه

تعداد حامیان 2 نفر

حوزه فعالیتکشاورزی

تاریخ شروع 1399/9/1

محل , کهگلویه و بویراحمد

وضعیتدر حال بررسی

1399/9/1 کشاورزی موسسه توسعه کسب وکار رویش کوثر

در این طرح، خانم سحر صفری با دریافت حمایت های لازم قصد انجام طرح پرورش میل ورم را دارد. وی از اهالی روستای سادات محمودی است و اخیراً با کسب اطلاع از نیاز بازار محلی خود نسبت به تامین پروتئین برای ماکیان و آبزیان، تصمیم گرفته است تا یکی از مغذی ترین مواد برای رشد این دسته از جانوران را فراهم ساخته و تا چند وقت دیگر، کلیه نیاز روستای خود را پوشش دهد.

گالری تصاویر

ایده اصلی

صنعت تولید طیور یکی از سریعترین صنعت های در حال رشد در کشور میباشد. در حال حاضر کشور ایران از نظر تولید گوشت مرغ در جهان در جایگاه هفتم و تولید تخم مرغ در مقام یازدهم قرار دارد. میزان تولید گوشت مرغ در ایران حدود 2 میلیون تن و تولید تخم مرغ تقریبا 900 هزار تن است. مصرف سرانه گوشت مرغ در ایران نزدیک به 25 کیلوگرم می باشد. در حالیکه این رقم در جهان به حدود 15 کیلوگرم می رسد. این افزایش مصرف منابع زیادی را تقاضا می‌کند. زیرا غذا 70 درصد هزینه تولید در صنعت پرورش طیور را به خود اختصاص میدهد. از آ ن جایی که 30 درصد از غذای مصرفی را پروتئین تشکیل میدهد برای تولید این میزان پروتئین از سویا به دلیل ارزان بودن آن استفاده می‌شود . استفاده از سویا در غذای طیور محدودیتهایی دارد که از یک طرف سویا پروتئین کامل نیست و باید در کنار آن از منابع پروتئین حیوانی استفاده کرد تا نیاز جیره را برطرف کنیم. یکی از این منابع پروتئینی پودر ماهی است به دلیل اینکه در گوشت و تخم‌مرغ بو و مزه خاصی ایجاد میکند مصرف آن در جیره با محدودیت همراه است و از همه مهمتر کشور ایران خود تولید کننده سویا است و این نقطه ضعف بزرگی برای کشور تلقی می‌گردد. اهمیت این محصول به انداز های هست که در سال 1391 اختلال چند روزه در ورود و توزیع این کالا در کشور منجر به وقوع نوسان بسیار زیادی در قیمت گوشت مرغ شد. با توجه به اینکه طیور در طول دوره‌ی زندگی خود از محیط حشرات را جمع‌آوری و مصرف می‌کنند از این جهت منطقی به نظر می‌رسد که از حشرات در جیره پرندگان استفاده شود که با توجه به این مطلب می‌توان برداشت کرد که لارو حشرات جایگزین مناسبی برای سویا استبا وارد شدن یک منبع پروتئینی ارزان مثل لارو سوسک زرد آرد میتوان دوباره به تولید این صنعت رونق داد. با توجه به محدود بودن دو اسید آمینه ضروری لیزین و متیونین در تمام منابع پروتئینی که در جیره‌ی طیور استفاده می شود می توان با دستکاری ژن در این نوع لارو، آرد این دو اسید آمینه را در آن افزایش داد که هدف ما در این طرح تولید لارو سوسک زرد آرد با درصد بالای از لیزین و متیونین است.

اندازه بازار

اندازه بازار چنین محصولی می‌تواند به میزان کل نیاز صنعت مرغداری و آبزی‌پروری باشد چرا که تامین مغذی‌ترین پروتئین‌ها برای صنعت را به همراه دارد. چنین بازاری سالیانه می‌تواند تا صدها تُن نیاز به تامین داشته باشد.

اندازه هدف

بازار هدف این طرح در شش ماه نخست، تامین 150 کیلوگرم میل ورم است و در شش ماهه دوم، این عدد به 500 کیلوگرم رسیده و در انتهای سال دوم، این طرح می‌تواند با تولید سه تُن میل‌ورم، نیاز روستا به چنین محصولی را برآورده سازد.

روش درآمد زایی

منبع اصلی درآمد این طرح، فروش میل‌ورم به صورت پودر است و به همین دلیل، فروش کیلوگرم از محصول پودر شده، بر مبنای قیمت روز، روش درآمدزایی طرح است.

هزینه ها

هزینه های اصلی این طرح شامل موارد زیر خواهد بود: خرید تجهیزات: 50.000.000 ریال خرید میل ورم: 30.000.000 ریال خرید ملزومات: 20.000.000 ریال

اطلاع رسانی

اطلاع رسانی در این طرح از طریق سایت روناک اینوست انجام می گیرد. همچنین علاقمندان می توانند با پیگیری اخبار شبکه های اجتماعی روناک، اطلاعات و ویدئوهای بیشتری را ملاحظه نمایند.

مزیت رقابتی

ایجاد یک کسب‌وکار جدید در خانه که افراد خانوار بدون نیاز به دانش و تخصص چندان بالایی بتوانند رآن مشارکت نمایند سبب می-شود تا به عنوان یک مسیر درآمدی جدید برای خانوار روستایی محسوب شود. به همین دلیل در این طرح، هزینه های ایجاد محیط و نیز نیروی انسانی بسیار ناچیز است.

اطلاعات مالی

مبلغ نیاز به سرمایه : 10000000 تومان

میانگین هزینه های دوره : 12000000 تومان

میانگین درآمدهای دوره : 32400000 تومان

تصویر نام و نام خانواگی درصد سهامداری
سحر صفری 100